Research – Donald Urquhart

Outside In Project
Gartnavel Royal Hospital,  Glasgow
An ongoing, practice led, research project at the new build Gartnavel Royal Hospital in Glasgow.
An investigation into the role of art in shaping an environment towards the psychology of the space itself becoming a component of the healing process in the context of a psychiatric hospital.
January ;  Installation of ‘ River’ by Susan Derges and ‘Blue Wall’ by Donald Urquhart
d.urquhart@blueyonder.co.uk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s